buzilaci

Friss topikok

  • regisztráltam: www.sunamuna.com/postok/wtf-tonetta-pressure-zone (2011.03.28. 00:18) the real deep throat

HTML

2007.08.26. 19:51 | buzilaci | Szólj hozzá!

mivel nagy az erdeklodes, ezert fel kell tarnom nehany hatterinformaciot nikike halalarol. nikike oreg volt, ezert halt meg. kb. ket hete tortent, csak fel kellett dolgoznom. az utobbi idoben nagyon rossz borben volt, ezert vittuk orvosohoz, ahol minden kezeles alkalmaval kapott szteroidot, hogy izomnyuszi legyen, de nem nagyon hasznalt. mig nikike betegeskedett, en olyan voltam mint egy erzelmi hullamvasut (emotional roller coaster). egyszer pl becsbol hazafele az autopalyan felre kellett allnom, mert már nem lattam a bombolestol a tobbi autostarsat 130 km/ora mellett.

szoval aug. 13-an meg tettem nikike melle egy melegitopalackot este, megetettem kezbol, aztan gizi is még megsimizte, aztan ugy ejfel korul meghalt. olyan volt, mintha megvart volna minket meg, hogy hazajojjunk munkabol, aztan utana csendben meghalt.

ezt kovetoen bevittuk nikiket az allatorvosi egyetemre hamvasztasra, ahol a portas azt tanacsolta, hogy vigyuk haza, csomagoljuk be egy nejlonzacsiba, es tegyuk be a hutobe reggelig (a sör, a sajt es a poppers melle - a szerz.), mert a surgossegi hamvasztas nem olcso mulatsag. bar gizi eleg nagy fogtechnikus, de nikike minden penzt meger, ezert vegulis nem vittuk haza. egyebkent nem sok lehetoseg van arra, hogy az ember orok bucsut vegyen egy kisallattol, legalabbis en csak az alabbi opciokat talaltam:

 

1. feherjefeldolgozo uzem, ahol a kisallatbol feherje lesz valahogy, mert allitolag nikike meghalva veszelyes hulladek, ezert is nem temettuk vegulis a margit szigetre

 

2. kisallattemeto, ahol lehet interneten foglalni parcellat a kisallatnak, majd kesobb intereneten keresztul lehet latogatni:

http://nemedikisallattemeto.hu/kedvencek.html

 

 


 

 

Tegnap meghirdettetm az iwiwen nikike ketrecet, hogy vigyek el ingyen. Volt ra sok jelentkezo, de vegulis a cicagazdit kereso tarsasagnak ajanlottam fel (http://talaltcica.org/cicagazdikereso-tarsasag-bemutatkozas), mert ok szeretnek kiscicak elkulonitesere hasznalni. Ezuton is elnezest kerek a harom gyermekét egyedul nevelo apukatol, akinek a tengerimalaca hoppon maradt. Gizi szocialisabban erzekeny, mert o neki adta volna, de szerintem a kiscicak elkulonitese nemesebb civil feladat.

 

Kis szines: amikor voltam meg regen az asztromokusnal, akkor valahogy kiderult, hogy van nyulam, es o azt mondta, hogy ezen erdemes lenne elgondolkozni, hogy miert pont nyulam van, mert ennek igen igen jelentos a szimbolikaja. ez persze szoget utott a fejemben es kesobb bevillant, hogy nikikét akkor vettem, amikor eletem elso meleg parkapcsolata kezdodott kb. 10 eve. nem quicky, hanem elso igazi kapcsolat. erre persze egybol beugrottak a nyullal kapcsolatos implikaciok (szexualitas, szaporodas stb.) es arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy lehet, hogy nikikenek kuldetese volt. most, hogy giziben megtalaltam eletem parjat - tiz ev tavlataban - ugy latom, hogy nikike beteljesitette a kuldeteset.

Niki, ha van reinkarnacio, akkor most ujjaszulethetsz egy magasabb rendu leny testeben- lelkeben (delfin?, ember?), mert nyulkent beteljesitetted a kuldetesed.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr931914359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása