HTML

2008.12.16. 23:43 | buzilaci | Szólj hozzá!

kariajilista

gizivel megbeszeltuk, hogy osszeirjuk, hogy mit kerunk karacsonyra, de mivel mostanaban kulon muszakban dolgozunk, ezert leirom ide, hatha elolvassa:

1. kineztem egy uj lakast 65M-ert, remelem, hogy gizi valahogy osszekaparja karacsonyig ra a penzt, mert nagyon szeretnem, es jo lenne, ha a karacsonyi szunetben egyutt tudnank surolgatni CIF-fel az eredeti az 1928-bol szarmazo art deco rozsaszin marvanyfalat a furdoszobaban. nemtom, hogy all anyagilag, de vegso megoldaskent ott vannak a chocolate syrup girls (csak egy otlet)

2. piros porsche (bukolampas). ezt mar jo regota akarom, ha jobban belegondolok, akkor olyan regota, hogy kicsit miami vice-os hangulata lett idokozben, szoval ezert kerult csak a masodik  helyre. de azert meg kell nagyon.

Gizi eddig csak egy koncertzsuzsi jegyet kert csak (O nekem nem kell semmi sem, eleg, ha szeretsz), de azt nem tudom szerintem teljesieni, mert ahhoz vagy 1. kene vennem egy simaszkot, es abban megvenni, 2. vagy fel kene valakit berelnem, hogy anonim megvegye. Vagy 3. ugy kene csinalni, mint regen, mikor az elso pornyo magazint vettem: Csokolom, kerek szepen egy HVG-t, egy Magyar Narancsot, egy Nepszabadsagot, egy Figyelot es.. hm... egy ÖKM-et! 

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr221914392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása