buzilaci

Friss topikok

  • regisztráltam: www.sunamuna.com/postok/wtf-tonetta-pressure-zone (2011.03.28. 00:18) the real deep throat

HTML

2008.10.19. 22:23 | buzilaci | Szólj hozzá!

voltunk gizivel eskuvon a choco barban. nem a mienk volt, de igy is jo tapasztalat, feltette a mercet. be kellett oltozni, gizi tirolinak oltozott kis leder hosenben, en meg diszkopatkanynak. az elejen az volt, hogy lesz egy csaj, akinek van hofeherke jelmeze, es akkor mi gizivel lettunk volna a ket torpe, de az egesz kibaszott varosban nincs torpejelmez (se smurf, se pumukli, se csipike, se lofasz). hofeherke es a ket nemtorpe.

igy beoltozve mindenki szimpatikus volt, nem volt ez a szokasos eskuvoi para. a menyasszony annyira be volt baszva, hogy amikor az anyakonyvvezeto megkerdezte, hogy akkor most akarja-e a ferjet, akkor eloszor megszavaztatta a tomeggel, hogy mi legyen, majd mivel tamogattuk, ki birt mondani egy OKÉ-t igen helyett. cuki.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr931914389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása