HTML

2008.08.02. 06:16 | buzilaci | Szólj hozzá!

utalom az olyan mondatokat, hogy nem szabad oblitot hasznalni, mert az rakkelto. azert utalom, mert elbizonytalanitanak. allok a mosogep elott es nezek a kokkolino macy-ra, hogy most ez bazmeg tenyleg ekkora gyilkos lenne??? ezt pl a szovegiro pina mondta, aki mindig donnakarenban van, kulonben meg lofaszt sem tud, miert pont ezt tudna.

vagy: az nem jo, ha a tejaba belerakod eloszor a mezet, mert akkor nincs ertelme. minek nincs ertelme bazmeg? a mez ertelme, hogy mezizu legyen a teja tole. leszarom, ha kipusztulnak a mehecskenyalaspropolisz sejtek, de ugyse tudja ezt nekem senki bebizonyitani. nezem a teat szombat reggel hatkor es azon tunodom, hogy akkor most megint halott mehecskenyalpropolisz sejteket fogok inni...

gizike seggel felem nezve alszik edesen, biztos nem fog felkelni vagy 11ig, hiaba csapok nagy zajt, ugyhogy inkabb elmegyek uszni, legalabb  kiprobalom, hogy mekkora az onbizalmam az uj furdogatyamba, ami ugyan nagyon stylish, de kilog belole mind a seggvagasom (hogy mondjak azt magyarul, hogy crack of my ass?) mind a fanszorom (schaumhaar hehe). nembaj, majd azt mondom magamnak kozben, hogy "én vagyok kásás, én vagyok benedek".

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr581914383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása