buzilaci

Friss topikok

  • regisztráltam: www.sunamuna.com/postok/wtf-tonetta-pressure-zone (2011.03.28. 00:18) the real deep throat

HTML

2008.07.05. 20:43 | buzilaci | Szólj hozzá!

proud to be

gonzi egy hos. kint volt a buzifeszten, mi gizivel csak a vegere ertunk sajnos oda. mindenesetre kimentettuk gonzit, mert majdnem nacik karmai koze kerult. en matol sok energiat es penzt vagyok hajlando arra aldozni, hogy ilyen bazmeg ne lehessen tobbet. gizivel a szepmuvesztinel odaalltunk nehany buzinak velt jokepu kolok melle, csak akkor jottem ra, hogy nem buzik, mikor meglattam, hogy aranyaszokat isznak (minden mas stimmel: triko, kigyurt test, kopasz fej stb). meg szerencse, hogy nem tudnak minden trukkot elsajatitani a megteveszteshez. visoznt vigyazi kell rajuk, amit az alabbi szentkoronaradio.hu bejegyzes is alatamaszt:

---- 

Hozzászólások

#1

Van egy tippem arra, hogy hogy lehet könyedén buzit verni. Mátyás király is álruhába járta az országot, nekünk is álruhát kell ölteni beöltözni buzinak, illetve leszbinek, elvegyülni közöttük és amikor nem számítanak rá jól megverni őket és döntse el a hülye rendőr, hogy te most áldozat vagy , vagy pedig támadó. Amilyen hülyék a rendőrök úgysem tudják eldönteni,és így biztosan a közelükbe lehet férkőzni és jól elnáspágolni a rohadékokat. Add tovább ezt az üzenetet mindenkinek akit ismersz és tudod, hogy megy a tüntetésre. buzi, illetve gyurcsánymentes szebb jövőt mindenkinek.

Forras: http://szentkoronaradio.com/szavazas/2008_07_02_kimesz-a-buzivonulasra-ellentuntetni?t=1215282959

 

Annak egy kicsit orulok, hogy Horn Gabort megpakoltak, egy kis political fieldwork legalabb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr971914378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása