HTML

2007.10.23. 19:35 | buzilaci | Szólj hozzá!

poppletyka

mult heten gizi szerzett jo sok penzert egy vintage bang & olufsen lemezjatszot. nekem persze nem merte elmodnani, hogy mennyibe kerult, de anyamnak (akivel idokozben elvalaszthatatlan barinok lettek) elmondta, szoval tole megtudtam mindent. na ennek apropojan attranszportaltuk gizi teljes lemezgyujtemenyet hozzam. asszem, az mindent elarul, hogy csak neoton family lemezbol 32 (azaz: harmincketto) darab van a gyujtemenyben. rovid attanulmanyozas utan arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy kello anyagot tudnank szolgaltatni egy esetleges kill bill Vol.3-Vol.4 dupla cd-hez is, ami egyben az egekbe ropitene katit es a kereperecet vagy a lengyel marilla rodowiczot.

megtudtam tovabba azt is, hogy amanda lear dali legjobb baratja volt (dali bevallasa szerint is) es azt is, hogy annyira mely hangja volt, hogy szegenynek meg vetkoznie is kellett annak erdekeben, hogy elhiggyek, hogy nőnemű. egyebkent ugyanezen okbol kifolyolag az egyik lemez belso boritojan még a melle is latszik. elnezve az alabbi klippet, a feltetelezes nem alaptalan.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr851914362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása