buzilaci

Friss topikok

  • regisztráltam: www.sunamuna.com/postok/wtf-tonetta-pressure-zone (2011.03.28. 00:18) the real deep throat

HTML

2007.08.04. 23:44 | buzilaci | Szólj hozzá!

hey shorty, it's your birthday, come and party, it's your birthday... I'll bring you to the candy shop.. (50 cent?)

ami lehetett volna:

desire dubois cirkuszi pride produkcioja romankurvakinezetu (mainly) mango toppot viselo buzikkal. rovidfilmfeszt az almasin. sorozes bubuval. ejszakai furdo a rudasban.

ami volt:

55 eves szoros, kicsit pülledt szagu noi lab csonthartya masszirozasa a sipcsonton. bezabalas szilvakekben. alvas delutan. gondolkozas lakasfelujitason. csöre (cher) koncert vegig!!!nezese a story!!!tvn (gizi talalta meg). wc pucolas. 90 fokos feherito mosas 22-24 oraig. sör betolas borospoharbol. meglepo bizsergeto katarzisszeru erzes a do you belive in life after love c. szamra.

viszont megint tanultam valamit: cher egy dolgot bán az eleteben. hogy nem csinalt meg mindent, amit akart. rossz lany volt, de lehetett volna rosszabb is. maximum masnap azt mondta volna maganak: de hulye voltam. csöre, I know what you mean. lehet, hogy csöre a sátán követe???

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr611914357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása