HTML

2008.09.24. 21:44 | buzilaci | Szólj hozzá!

chocolate flavored syrup coming out

gizit ugy ket eve ravettem arra, hogy tanulja ki velem a gyogymasszorseget, hogy ha esetleg el akarunk huzni a picsaba az orszagbol (evente ketszer-haromszor jon elo ez az agenda), akkor legyen egy rendes szakmank is. meg ha mondjuk elmennenk miamiba kelet europai kurvanak, akkor is jol johet meg ez a skill.

summa sumarom gizi neha szokott is masszirozgatni embereket, igy par napja beajanlottak ket nohoz (anya es lanya), akihez gizi el is ment. Uton felejuk felhivta gizit a ketto kozul az anya, hogy ha mar ugyis uton van, akkor hozzon nekik csoki szirupot a boltbol. gizi ugyan csodalkozott kicsit, de gondolta, hogy biztos csokitortat keszit a ven kurva, bar nem ertette, hogy akkor mert nem katica tortabevonot kert a kozertbol, mindenesetre megvette a csokiszirupot, aztan felmet a budai nagypolgari lakasra. ott egy decens anya es dekorativ lanya fogadta, majd par perces small talk utan az anya elmondta, hogy azt szeretne, ha gizike a csokisziruppal a csecsbimbajat masszirozna az egyik kezevel mikozben paralell a lanyanak a nunijat gyomoszolne a szinten csokisziruppal jol atitatott masik kezevel. mindezt otvenezer forintert keri, es szeretne, ha gizi naluk rendszeres vendeg lenne heti egy alkalommal.

gizi ezt hallvan gyorsan felugrott azt kialtva, hogy"en buzi vagyok, es nem fogok itt senkit csokisziruppal megbaszni" majd gyorsan iszkiri el a lakasbol attol tartva, hogy a ket amazon megeroszakolja. arra azert meg volt ideje, hogy felkapja a csokiszirupot - nehogy esetleg veszteseges legyen a projekt.

montam gizinek, hogy en szemet birok hunyni a heti egy anyalanya kaland felett,  ha minden heten ram kolti a megszerzett oszeget. nokkel penzert felrebaszni meg kulonben sem megcsalas vagy igen?

 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr221914388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása