buzilaci

Friss topikok

  • regisztráltam: www.sunamuna.com/postok/wtf-tonetta-pressure-zone (2011.03.28. 00:18) the real deep throat

HTML

2008.04.01. 19:39 | buzilaci | Szólj hozzá!

nem sokminden tortent mostanaban, de azert leirom. voltunk sielni gizivel, azotan alpesi tunderkenek hivom, mert szepen megtanulta a technikat thanks to juci, aki kitartoan tanitotta. mikor visszajottunk, akkor beugrottunk grazba, mert ott van a kunsthaus, amit evekkel ezelott kiszemeletem, mert ugy nez ki mint egy kibaszott nagy alien a nyugodt kozepkori kisvaros testén. na ilyen kene ide is sok, akkor jobb hely lenne ez az orszag, szoval udvozlom ezuton is bojarivant es a kocsog demszkit. tovabbra is foglalkoztat, hogy el kell menni innen a picsaba, gizi azt mondta, hogy jon velem ausztraliaba, szoval ezen akkor lassan el kezdunk dolgozni

megtanultam, hogy a csutortok, az KISPENTEK. ezen kivul van egy kollegano, akinek nagy a fule, es ugy hivjak otthon, hogy RADARKA. 

nem jut eszembe mas, ugyhogy raveszem inkabb gizit valami himihumira

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr541914367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása