buzilaci

Friss topikok

  • regisztráltam: www.sunamuna.com/postok/wtf-tonetta-pressure-zone (2011.03.28. 00:18) the real deep throat

HTML

2007.11.11. 20:23 | buzilaci | Szólj hozzá!

couch punk

nem szeretek kedvenc zenekrol beszelni, es kulonben is sokkal viccesebb gizi lemezgyujtemenyen es thomas andresszel valo baratsagan trefalkozni, de most megosztok veletek kettot a mult heti kedvenceim kozul. persze mindegyik mar reg ismert, de en el vagyok maradva, ok?

1. 30y, bogozd ki. thanks to galambos kibaszottulidegesito dorina, aki valami szar musorban mondta, hogy szereti oket. no meg igazi patriot leven tamogatnom kell a hometown (pecsi) zenekarokat. a szoveges valtozatot lineklem be, mert az tanulsagosabb, es kulon ajanlom gonzinak (welcome back) a "ne huzd le addig, amig mas meg nem nezte" sort.

 

2. kate nash, foundations. imadom, ahogy ez a sporty spice kinezetu britt bebi azt mondja, hogy "can't", "shit", "bitch", "fitter","sick". egy kicsit beleszerettem. meg birom a dobos buddy halit is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buzilaci.blog.hu/api/trackback/id/tr271914363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása